Miért pont Abalé?
Minden mehet bele, kicsit zavaros és csak jó jön ki belőle.
2011-ben találkoztunk az ausztriai Der Reisinger Hotelben. Munkatársi kapcsolatból barátság lett. Ha az új szakács húslevest főzött, ami nem sikerült, csak egy zavaros, finom leves lett.
Akkor mi: - Hé! Mi ez? Abalé? :)
Ezt a kifejezést nap mint nap használtuk, így került fel a cégtáblánkra!
2019-ben a harkai parkban nyitottunk egy büfét ami egy étterem volt a szabadban a falu közepén. De kinőttük és jött az igazi étterem. Csomó "-ünk-re" végződő dolgot csinálunk: kenyeret sütünk, kolbászt töltünk, lekvárt főzünk, szörpöt készítünk, disznót vágunk (ölünk)...
Egy ízekben gazdag, szabad stílusú (Balog és Soltész) konyhát képviselünk. Szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandban részesítjük Vendégeinket, egyedülálló környezetben...