Bemutatkozás
Miért pont Abalé?
Minden mehet bele, kicsit zavaros és csak jó jön ki belőle.
2011-ben találkoztunk az ausztriai Der Reisinger Hotelben. Munkatársi kapcsolatból barátság lett. Ha az új szakács húslevest főzött, ami nem sikerült, csak egy zavaros, finom leves lett.
Akkor mi: - Hé! Mi ez? Abalé? :)
Ezt a kifejezést nap mint nap használtuk, így került fel a cégtáblánkra!
2019-ben a harkai parkban nyitottunk egy büfét ami egy étterem volt a szabadban a falu közepén. De kinőttük és jött az igazi étterem. Csomó "-ünk-re" végződő dolgot csinálunk: kenyeret sütünk, kolbászt töltünk, lekvárt főzünk, szörpöt készítünk, disznót vágunk (ölünk)...
Egy ízekben gazdag, szabad stílusú (Balog és Soltész) konyhát képviselünk. Szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandban részesítjük Vendégeinket, egyedülálló környezetben...
Vissza az előző oldalra!